top of page

Diensten

Wil je met mij in gesprek dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Vaak is er de onuitgesproken verwachting als je in therapie gaat dat dit een langdurig traject is. En voor diepgaande verwerking is dit ook nodig.

Maar soms heb je gewoon behoefte aan één of een paar gesprekken met iemand die naar je luistert en aanwezig is. Of iemand die ergens over mee denkt met je. Dit kan allemaal in overleg.

Wel neem ik graag de tijd om elkaar te leren kennen. Een belangrijke deel van therapie gaat immers om afstemmen op jou...en om daar een goede inschatting van te kunnen maken, moet je elkaar een beetje leren kennen. Ik adviseer daarom met klem om minimaal 3 gesprekken in te plannen.

Het is ook mogelijk via email contact te hebben. Dit is niet te vergelijken met een sessie waar je tegenover elkaar zit. Er mist voor ons beiden natuurlijk een heleboel informatie uit onder andere lichaamstaal, stem intonatie, gezichtsuitdrukking en 'gevoel'. Maar soms is de drempel te hoog voor een gesprek of voelt het fijn om alvast je verhaal via email te kunnen doen. Of heb je een concrete vraag waar je met een email wisseling ook een eind mee kunt komen. Ook hier kun je kiezen of je eenmalig een uitwisseling wil of een pakket. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft waar je in ieder geval graag een reactie op wilt hebben. Ik neem uitgebreid de tijd om je mail te lezen en zorgvuldig een reactie te schrijven. 

Sessie                       60 minuten                                   65 euro

Email contact                losse email                                   25 euro                                            

 

Voorlopig worden de betalingen via een tikkie geregeld. Via email krijg je dan de factuur toegestuurd.

5dcf83ef2670a7ed77e03b9b69def899.jpg
bottom of page