top of page
Zoeken

De bezielde vrouw, deel 4


Soulsisters...


Het is zo waar bovenstaande tekst...Je komt in je leven mensen tegen waarbij je je diep verbonden voelt. Het maakt dan niet uit of je elkaar dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks of nog minder ziet en spreekt en soms zelfs eenmalig. Maar dit zijn ontmoetingen waar je elkaar op een diep niveau (h)erkent en vind...je bent op hetzelfde pad, hebt hetzelfde zielsverlangen, zit in een vergelijkbaar proces. Soms alleen op dat moment, soms voor een kortere of langere tijd en soms een leven lang. Ongelofelijk waardevolle relaties zijn dit...

Op de foto samen met de fotografe van de shoot die ik heb gedaan. Zij is er zo een. We spreken elkaar niet vaak, het is geen vriendschap in de klassieke zin van het woord. Maar we herkennen in elkaar ons eigen proces...Steeds meer groeien naar authenticiteit, in diepe verbinding komen en leren zijn met onszelf en van daaruit met de ander. Al gedurende een aantal jaren lopen onze ontwikkelingen behoorlijk synchroon. Zo kostbaar!

Wat ben ik dankbaar voor dit soort zielebroers en zielezusters, waar ik zo rijk mee gezegend ben. Nu in het heden en terugkijkend door mijn hele leven heen zijn ze er geweest.


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page