top of page
Zoeken

Elke reis begint met een eerste stap

Heb jij dat nou ook dat als je in bed ligt de meeste grandioze ideeën en creatieve inspiraties losknallen in je hoofd? Ik wel namelijk! Maar uiteraard heb ik geen dictafoon of notitieblokje naast mijn bed liggen en ben ik het dus meestal 's ochtends weer kwijt.

Toch blijft dit idee hangen...een blog schrijven. Ik heb er wel eerder over nagedacht maar voelde dan meteen de druk dat je elke week een verhaal 'moet' schrijven en dat lukt me dan natuurlijk weer niet. En dus laat ik het dan maar liggen.

Momenteel word ik me ervan bewust dat ik een aantal blokkerende overtuigingen, gedachten en gevoelens heb met betrekking tot opleiding, werk, vaardigheden, prestatie en dat soort dingen. Daarover later meer. Maar door dat proces heb ik nu besloten gewoon maar te beginnen hiermee. Omdat er veel rondspookt in mijn hoofd en ik al schrijvende duidelijkheid hoop te krijgen in wat ik nu precies wil en hoe ik dat wil vormgeven. En dat proces op mijn website delen, is dan hopelijk meteen de stok achter de deur die ik nodig heb (op dit moment).

Past dat allemaal wel op een website voor kleuradvies? Jazeker, want dat is een van de dingen die me duidelijk wordt. Het gaat mij niet om kleuradvies op zichzelf, het is voor mij een middel tot een doel. Ik wil mij dus ook niet (meer) alleen met kleuradvies bezig houden, maar met dat doel, mijn passie. En daarover zal ik de komende tijd ook meer vertellen. 

Geheel tegen mijn stijl in, een kort en bondig verhaaltje ;-) Het moet wel interessant blijven natuurlijk.


Een wijs gezegde is dat elke reis begint met een eerste stap.

Ik sla een nieuwe weg in en dit is mijn eerste stap.

Wandel je mee?

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page