top of page
Zoeken

Passie! deel 2

Wat betekent dit alles nu voor mijn bedrijf?


Allereerst ga ik een nieuwe dienst aanbieden. Ik weet nog niet hoe ik het ga noemen en vormgeven. Voor nu houd ik het op de mogelijkheid tot gesprek(ken) rondom het thema identiteit. Globaal is het doel dat ik een stukje met jou mee wil lopen terwijl jij je verhaal kunt doen, vragen kunt stellen als: ‘Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik dat zijn, durf ik dat te zijn?’ Ik ga de antwoorden niet oplepelen. Ik geloof niet dat dat werkt. Omdat het antwoord heel persoonlijk is. Uitgangspunt is dat het bij JOU past, dat het jouw antwoorden zijn. En ik geloof dat je dat kunt herkennen door bijvoorbeeld een gevoel van vreugde, energie die door je heen stroomt of een gevoel van ruimte. Ik luister, stel vragen, geef observaties en gedachten, denk mee en voel mee vanuit de psychologische kennis die ik heb, maar vooral vanuit mijn eigen opgedane ervaring rondom dit thema. En al is deze dienst nog in ontwikkeling, op mijn nieuwe website zal ik hem wel al noemen. En mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met me op. Dan gaan we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.


Wat betreft de kleuranalyse. ik ben erachter gekomen dat kleuranalyse voor mij niet op zichzelf staat, maar een doel dient. Ook hier spreek ik uit ervaring. De rol die advies met betrekking tot uiterlijk gespeeld heeft in mijn zoektocht naar mijzelf. Innerlijk en uiterlijk beïnvloeden elkaar namelijk. Hoe je eruit ziet, is een reflectie van hoe je je voelt. maar je kunt hoe je je voelt ook beïnvloeden met een verandering in je uiterlijk. Daarnaast geloof ik dat als innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie zijn, dat dat je een uitstraling geeft die jou reflecteert. Dan wordt JIJ zichtbaar in plaats van bv dat mooie jasje.

Als je vragen hebt rondom identiteit kan zichtbaar zijn heel eng zijn. Of je hebt bijvoorbeeld geleerd dat je geen ruimte in mag nemen, je voelt je onzichtbaar. Als je op dat moment aan de slag gaat met uiterlijk, bijvoorbeeld door kleuradvies, kan dat een hoop emoties losmaken en een proces op gang brengen, of versterken, rondom de vraag ‘wie ben ik en durf ik dat te zijn?’ Vanuit dat perspectief wil ik heel graag kleuradvies geven.

Uiteraard blijft het ook altijd mogelijk om een kleurenanalyse te doen gewoon omdat het hartstikke leuk is!

Zoals ik een tijdje terug op mijn Facebook pagina schreef ‘het is dan wel stil, maar er gebeurt van alles’. Dit is dus een stukje van wat er zich achter de schermen in mijn hoofd en hart afgespeeld heeft: Een ontdekken van mijn passie en deze stap voor stap vormgeven.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page