Tarieven

Kennismakingsgesprek         30 minuten                                   gratis
Sessie *                                      60 minuten                                   40 euro
Email contact  **                      losse email                                  30 euro
                                                       4 emails                                       100 euro
*Er is ook de mogelijkheid om samen te wandelen tijdens de sessie. Het kan best confronterend zijn om met iemand te praten en ook aan te kijken. Dan kan het heel fijn zijn om naast elkaar te lopen en je verhaal te doen. Daarnaast is buiten zijn en wandelen heel goed voor je lijf, ook als je daar niet direct iets van merkt. Geef dus zeker aan als je hier interesse in hebt.
**Het is ook mogelijk om via email contact te hebben. Soms is de drempel om daadwerkelijk een afspraak te maken nog te hoog. En dan kan het fijn zijn om via email toch je verhaal te doen en in gesprek te zijn met iemand die naar je luistert en met je meedenkt. 
Schrijf een email van max 1 pagina (in word formaat) met datgene waar je het over wil hebben. Maak duidelijk waar je in ieder geval graag een reactie op wil hebben. Je krijgt zo snel mogelijk een uitgebreide en persoonlijke reactie terug.
Je kunt een losse emailwisseling aanvragen of voor 4 maal (gedurende 1 jaar geldig). Dat betekent 4 mails schrijven, 4 mails ontvangen.
Voorlopig worden de betaling via een tikkie geregeld. Via email krijg je dan de factuur toegestuurd.